Naša lokacija

GPS koordinate:

Do nas možete doći automobilom, autobusom, kombijem ili avionom

AUTOMOBIL

Do kampa najbrže i najjeftinije se stiže automobilom.

U Foču ulazite skretanjem levo na most preko Drine. Nakon prelaska skrećete (prvo moguće) desno prema Šćepan Polju i Nikšiću. Nakon 4 km dolazite do raskrsnice gde glavni put odlazi desno a Vi nastavljate pravo uz blagu uzbrdicu. Tu su putokazi za kanjon Tare i rafting centar Bastasi. Dalje se vozite uzanim asfaltnim putem koji vijuga uz reku Drinu. Pored puta sa desne strane su male table koje označavaju kilometre. Nakon što prođete 14-ti kilometar nailazite na putokaz (tabla - Rafting centar Bastasi) i tu skrećete desno dole. Uzani asfaltni put nakon otprilike 400 m prelazi u zemljani i skreće udesno za skoro 180 stepeni. Nastavljate vožnju tim putem. Prolazite pored nekoliko kampova koji su Vam sa leve strane i na kraju sa leve strane nalazi se naš, KALISTA.

Za sve automobile je obezbeđeno parking mesto u okviru kampa.

Inače putni pravac Novi Sad (Beograd), Zvornik, Foča, Nikšić, Podgorica, Budva... sve više koriste turisti koji putuju na more u Crnu Goru ili Dubrovnik. Put je veoma dobar, nema gužve i obiluje prirodnim lepotama, posebno u delu kroz Bosnu i Crnu Goru. Vozeći se ovom rutom morate proći pored našeg kampa. Svratite, prenoćite i iskoristite jedan ili više dana za rafting.

AUTOBUS

Postoje svakodnevne redovne linije koje voze od Beograda ili Novog Sada do Foče. Od Foče do kampa prevoz je u našoj organizaciji.

KOMBI

Možete putovati i našim organizovanim prevozom, kombijima sa 8, 14 ili 20 sedišta.

AVION

Ako dolazite avionom iz inostranstva najbolje je da sletite na Sarajevski aerodrom a onda imate još oko 70km do Foče (autobus, taksi ili prevoz u našoj organizaciji)

Od dokumenata dovoljna Vam je važeća lična karta (plastična) ili pasoš. Deca moraju imati ličnu kartu, pasoš ili biti u pasošu svojih roditelja.

Za auto obavezan je zeleni karton.

Strancima iz većine zemalja nije potrebna viza za ulazak u BiH za vreme trajanja turističke sezone.

Ukoliko imate pitanja u vezi graničnih formalnosti pozovite granični prelaz Mali Zvornik 015-470-311

SREĆAN PUT!