KAMP - smeštaj i zabava

Naš kamp KALISTA nalazi se na samoj obali reke Drine u dolini Bastasi, 18 km od Foče i 5 km pre Šćepan Polja (mesto gde se sastaju Tara i Piva).

Nastao je 1998. godine i bio prvi osnovani kamp za rafting i samim tim zauzeo apsolutno najbolju i najlepšu poziciju, dodirujući samu reku.

Nalazi u potpuno prirodnom okruženju i predstavlja idealno mesto za odmor.


U kampu je 36 drvenih kućica sa 2, 3 ili 4 kreveta, jastucima, posteljinom a kao dodatak za one zimogrožljive tu su i vreće za spavanje. Dvanaest kućica je opremljeno i sa kupatilom.

Prilikom smeštaja rado izlazimo u susret vašim željama što se tiče rasporeda po kućicama ali je onda poželjno da se na vreme prijavite.

U kampu istovremeno može da boravi do 100 gostiju.

U okviru kampa su još i recepcija, kantina sa raznim vrstama hladnog pića, kuhinja koja nudi domaće specijalitete, trpezarija ispod čije terase protiče reka, umivaonici, 6 tuš kabina i 7 toaleta, 4 ženska i 3 muška.

Na svim česmama u kampu je čista izvorska pijaća voda u dovoljnim količinama.

ZABAVA

Skoro svaki vikend goste zabavlja "živa" muzika koja svira vrlo često bez pauze do kasnih večernjih sati ili dok su gosti raspoloženi za druženje.

U središtu kampa nalazi se teren za odbojku na kom se često igraju vrlo ozbiljni odbojkaški mečevi.

Ako baš niste sportski tip možete popodne provesti na plažici ispod terase sunčajući se i kupajući u Drini, a možete i odspavati u hladovini skupljajući snagu za večernju žurku.


KOD NAS JE PROVERENO DOBAR PROVOD